Mijn eerste foto expositie....14 oktober 2016 te Westervoort

"Een mooi beeld verdient een Fine Art Print om gezien te worden"

Onlangs werd ik door het bestuur van stichting Kunstwerk Westervoort gevraagd of ik geïnteresseerd was om een foto expositie van mijn werk te houden. Met mijn bekende enthousiasme heb ik gelijk ja graag gezegd en dat ik zeer vereerd was met deze vraag.

Ondertussen ben ik hard aan het werk met alle voorbereidingen zoals de juiste beelden uitzoeken,  setjes maken, wissellijsten bestellen, voldoende inkt voor mijn fotoprinter, speciale Fine Art Paper besteld en last but not least vrienden, familie en kennissen uitgenodigd om de opening of anders om later in een van de weekenden te komen kijken. 

Al met al veel werk maar wel heel erg leuk werk om te doen en het geeft veel energie en inspiratie. 

Je bent van harte uitgenodigd!!!

Stefan