Strange color blue....

Een bijzondere kleur blauw........

Iso 50, 200 mm, f18, 20sec

In mijn vorige blog schreef ik over het absorberen van de omgeving door te gaan zitten, kijken en vooral om te kunnen genieten. Voordat ik deze foto afgelopen februari maakte op de Lofoten in Noorwegen zat ik heerlijk te genieten van de zee en de omgeving. Overigens in de praktijk was het bijzonder lastig om op deze plek te komen want het water op de rotsen was op de meeste plaatsen bevroren dus spekglad en de wind maakte het behoorlijk koud. Helaas.......ook ik ben, niet als enige van de groep,  gevallen met wat blauwe plekken als gevolg maar de apparatuur niet beschadigd, en zo hoort het !!! 😄

Intentie van de foto: De foto is gemaakt met een langere sluitertijd, in dit geval 20 sec waardoor de golven van de zee afvlakken en de foto zoals ook de bedoeling was in combinatie met de blauwe kleur een bepaalde rust en sereniteit kreeg. Als ik de foto bekijk voel ik het moment weer helemaal terugkomen.......gaaf hè.

Voor meer foto's van Lofoten klik HIER!